Välj en sida

Unohtumattomia patikointimatkoja Kreetalle

Monien vuoden 2020 raskaiden tapahtumien jälkeen suuntaamme katseemme jälleen valoisampaan tulevaisuuteen.

Annan muisto johtotähtenä Fysimera tulee toimimaan kuten aiemmin.

Kreetan patikointipolut kutsuvat taas!

Syksyn 2021 ohjelma on nyt valmis ja kevään 2022 ohjelma on myös valmis. Vanhojen hyvien vaellusviikkojen joukossa on muutamia uusia helmiä kuten kevyt samoiluviikko aurinkoisessa Paleochorassa ja Haniassa kuten trekkausosa 6 vie meidät itäisimmälle Kreetalle Vain palmurannalle, jolloin toteutamme vaelluksemme läntisemmästä kohdasta itäisempään Kreetalla.  

Olemme tehneet Valkoisten vuorten vaellusviikosta vähemmän haasteellisen, mutta retki tarjoaa edelleen mahdollisuuden nukkua ylhäällä vuoristossa paljaan tähtitaivaan alla…

Sydämellisesti tervetuloa Kreetan poluille!

Keväistä kukkaloistoa ja aavoja merenrantoja, kiemurtelevia aasinpolkuja, vuorten rinteiden ja uljaiden rotkojen rauhaa säestyksenä vuohikellojen kalkatus ja haukan lento taivaalla – kaikkea tätä tarjoavat patikointimatkamme Kreetalla, tällä ikiaikaisella, kauniilla saarella.

Patikointimatkoillamme tutustut sekä saaren luontoon, kuin myös Kreetan värikkääseen historiaan ja omintakeiseen kulttuuriin.

Tapaat lämminsydämisiä kreetalaisia ja maistelet paikallista terveellistä ja herkullista ruokaa kylätavernoissa.

Järjestämme patikointimatkoja lähtien helpoista samoiluista keväisessä kukkaloistossa aina vaativiin vuoristovaelluksiin. Trekkausohjelmamme vie meitä viikko viikolta lännestä itään yli koko Kreetan. Joka vuosi suunnittelemme tähän ohjelmaan uuden kokonaisuuden, joka vie meitä joko pitkin etelärannikon merenrantoja tai pitkin vuoristojen rinteitä ja vehreitä laaksoja kohti saaren itäosia.

Kaikki matkat on suunniteltu viikon mittaisiksi kokonaisuuksiksi, mutta voit varata myös yksittäisiä loma-aikatauluusi sopivia patikointipäiviä. Järjestämme myös erikseen patikointimatkoja valmiille ryhmille.

Työskentelemme ilman välikäsiä joten matkamme ovat hintansa arvoiset. Varaa edullinen lentolippu niin me huolehdimme lopusta!

Annan artikkeli: Kämmekät Kreetan keväässä, lue lisää!

Annan artikkeli: Juhannusaatto Samarian rotkossa, lue lisää!

Annan artikkeli: Kun Kato Zakrosta esiin kaivettiin!

 

Halutessasi apua lentolippujen varaamisessa – ota yhteyttä!

Tervetuloa Kreetalle!
Olle Meurling & Antti Teerisuo

 

Patikoinnit!